Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd

Van goede kwaliteit De Rekken van de kruidenierswinkelopslag voor verkoop
Van goede kwaliteit De Rekken van de kruidenierswinkelopslag voor verkoop
Ik ben zeer tevreden met de dienst van dit bedrijf, geloof ik dat hun zaken beter en beter zullen zijn.

—— Mohamed Rebai

De leverancier van Nice, snelle snelheidsreactie, snelle hoog levertijd, - kwaliteitsproduct. Ik ben gelukkig om u te vinden!

—— John Smith

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd

1
Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd
SUGULONG

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SUGULONG
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 1.2billion-1.3billion
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 80% - 90%

SUGULONG is een professionele fabrikant van supermarktplank, pakhuisrek en materiaal voor supermarkten en het logistische gebied. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en bezet meer dan 20.000 vierkante meters. Het is hoogst befaamd internationaal voor het voorzien van producten van innovatief ontwerp en superieure kwaliteit. De producten zijn populair wereldwijd in de landen van Unite etc. verzadigt, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Australië, Japan, Korea.

 

SUGULONG heeft een professioneel en energiek team van onderzoek en ontwikkeling ten dienste van onze klanten, dat de recentste professionele software van CAD en Solidworks aanwendt. De ontworpen producten wordt gemaakt en door het prototypeteam en kwaliteitscontroleteam alvorens het productiestadium te bereiken voor het beveiligen van de hoogte - kwaliteit getest.

 

De kwaliteitscontrole en het testen van grondstof worden gebruikt om de kwaliteit van de producten van SUGULONG te beveiligen. Het strikte proces van kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd beginnend met de grondstof. De metaalverwerking gaat door zich het stempelen, het buigen, het lassen, het vormen en het oppoetsen over waarin alle specificaties precies met. zijn. Het onderzoek van kleur, de glans, en de adhesiesterkte worden uitgevoerd zorgvuldig tijdens het proces van machtsdeklaag door middel van de effecttest en de zoute test van de nevelcorrosie. Elk van deze stappen zijn noodzakelijk om de beste kwaliteit van onze producten te verzekeren.

 

SUGULONG volgt altijd de innovatie en de moderne technologieën om de nauwkeurigheid en de efficiency te bereiken door high-tech en geautomatiseerd materiaal toe te passen. SUGULONG heeft bij het integreren van de metaalverwerking in productielijnen gewerkt. De systemen van de poederdeklaag werden bevorderd aan milieuvriendelijke voorbehandeling en wrijvingneveldeklaag in plaats van elektrostatische neveldeklaag om de productieefficiency op te heffen en de kwaliteit van deklaag te verbeteren.

 

SUGULONG is de hoogst befaamde leverancier in het van het supermarktplank en pakhuis rek voor de persistentie van het voorzien van hoogte - kwaliteitsproducten van het verbeteren van productieefficiency. De ontwikkelende ervaring en de verwezenlijkingen van SUGULONG zijn hoogst erkend en wijd gepopulariseerd door de lokale regering.

 

Vergend „Kwaliteit ter beschikking, heet de Klanten in Hart“ als werkende geest, SUGULONG de klanten van rondom de wereld welkom.

 

SUGULONG-wens u een fijne dag!

 

Dank u zeer!

 

 

Contactgegevens
Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Grace

Tel.: 86-512-52863060

Fax: 86-512-5286-3065

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)